Nieuws

Open dag Splendorfabriek

Geplaatst op 7 juni 2014

De Splendorfabriek opent vandaag zijn poorten van 12-16 uur. Zo kun je niet alleen bij mij, maar bij nog zo’n 70 andere ondernemers binnenkijken. Wees welkom!

MIEP nu online te bekijken

Geplaatst op 4 maart 2013

De film MIEP: zes jaar in de verlenging is nu volledig te bekijken, hier of via YouTube.

Subsidie korte animatiefilm Mind My Mind

Geplaatst op 27 november 2012

Goed nieuws!! Productiefonds Oost-Nederland verleent subsidie voor de productie van mijn korte animatiefilm Mind My Mind! Mijn grote dank gaat uit naar de adviescommissie. Meer informatie volgt.

MIEP - thisistheend.nl

Geplaatst op 20 augustus 2012

De trailer, een fragment en achtergrondinformatie van de film MIEP zijn geplaatst op de website www.thisistheend.nl. Deze website is een verzamelplaats van informatie en achtergronden over documentaires en films met een relatie tot het zelfgewilde levenseinde.

Het is een initiatief van de NVVE (Nederlandse Vereniging voor een Vrijwillig Levenseinde) en is ontstaan uit het Film & Documentaire Festival THE END, dat begin 2012 plaatsvond in Pathé Tuschinski Amsterdam.

Nieuwe website!

Geplaatst op 18 juni 2012

Welkom op de geheel vernieuwde flooradams.nl! Er is nu veel ruimte voor projecten en achtergrondinformatie. Mocht je iets missen of ergens meer van willen weten, mail of bel gerust.

Groeten,
Floor

Het nieuwsarchief zal hier binnenkort ook op terug te vinden zijn.